T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ERDEK - Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi

Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
05551578927
Belgegeçer
0(266) 858 61 05
WEB
https://ekcpal.meb.k12.tr
Adres
Karşıyaka Mahallesi Erdek/BALIKESİR
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek, öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz...bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Biz...öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Başarılar
.
Öğretmen :20
Öğrenci :87
Derslik :12
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1503
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
DERS BAŞLAMA:08.40 DERS BİTİŞ :17.20
Isınma
Merkezi ısınma-Katı yakıt
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Okulumuza Erdek ilçesinden toplu ulaşım imkanı yoktur. Bandırma ilçesinden her saat başı belediye otobüsleri ile ulaşım imkanı vardır. Öğretmenlerimizin büyük bir kısmı özel araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
.
Yerleşim Yeri
Karşıyaka Mahallesi/Erdek
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Balıkesir il merkezine 146 km uzaklıktadır. Erdek ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
.
Okulun Sınav Başarı Durumu
.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
.
Sportif Etkinlikler
ÖĞRENCİLER ARASINDAN FUTSAL,FUTBOL,BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI OLUŞTURULARAK MÜSABAKALARA KATILIM SAĞLANIYOR.MEB PERSONELİ ARASINDA YAPILAN VOLEYBOL TURNUVASINA KATILIM İÇİN TAKIM OLUŞTURULDU.
Bilimsel Etkinlikler
.
Proje Çalışmaları
.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
.
Diğer Hususlar
.
Yazdır